У ФОКУСУ

Интернет сапутници

 

 

Пратите нас

ПЛАКЕТE за иновативан и доследан образовни рад на интернету

Поводом 20 година континуираног рада свог сектора за НАУКУ и ОБРАЗОВАЊЕ на пољу on line доступности образовних ресурса и образовања путем интернета Интернет клуба Србије, је  17.11.2022. у Центру за промоције науке доделио ПЛАКЕТE за иновативан и доследан образовни рад на интернету.. Пре доделе признања надахнуту беседу о ћирилици на интернету даривао нам је Предраг Милићевић.

Управни одбор Интернет клуба Србије, донео је одлуку да УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ БИБИОТЕЦИ "СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ" из Београда  додели признање за континуирано истрајавање на пољу on line подстицање  и доступности образовних ресурса путем интернета.  

 

Признање је ПЛАКЕТА за иновативан и доследан образовни рад на интерету и национални СРБ. интернет домен е-едукација.срб. Одлука је донета једногласно са посебном назнаком да се активност УНИВЕРЗИТЕТСКЕ БИБЛИОТЕКЕ  "СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ"  на овом пољу одликује јединственим повезивањем свих облика деловања на глобалној мрежи од доступности дигитализованих ресурса и база у образовању и култури, иновативних метода и континуиране примене најсавременијих алата у обављању образовне и културне мисије у нас.

На истој електронској седници, Управни одбор Интернет клуба Србије, донео је одлуку да додели признање ДАРКУ МИРКОВИЋУ  за континуирано истрајавање на пољу on line подстицања  и доступности образовних ресурса путем интернета.        

Признање је ПЛАКЕТА за иновативан и доследан образовни рад на интерету и национални СРБ. интернет домен е-едукатор.срб .
Одлука је донета једногласно са посебном назнаком да се активност  ДАРКА МИРКОВИЋА на овом пољу одликују јединственим повезивањем свих облика деловања на глобалној мрежи од класичног интернет сајта до изузетно обрађених и реализованих подстицајних сегмената - позива на образовање и овладавање продуктивним вештинама на пословним друштвеним мрежама на српском језику.

Управни одбор Интернет клуба Србије поводом 20 година рада једног од најважнијих својих  сектора - за НАУКУ и ОБРАЗОВАЊЕ додељује и специјалну ПЛАКЕТУ за 20 година образовања на путу дигитализације.

Добитник је ТАМАРА ВУЧЕНОВИЋ за 20 година ауторске емисије ДИГИТАЛНЕ ИКОНЕ - РТС РАДИО БЕОГРАД 2. која је јединствена по концепцији и садржају у нашој медијској сфери. Она доследно обрађује теме: нови медији, wеб-арт, развој компјутерске технике, дигиталних и интернет облика комуникације.

Одржавање овог значајног окупљања пријатеља српског интернета и Интернет клуба у Београду (из Телекома, Лук оила, Алфа ижењеринга, центра Биосан, Инета, Виктор дигитала...)  несебично је помогао .     Хвала свима.

СА СКУПА ИЗВЕШТАВАЛИ: